Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

S-a intordus o noua materie optionala in scoli si anume sahul. Sunteti de acord cu ea?

Raspuns mamica: "Da am auzit. Defapt nu e de acum, e de cand eram eu in scoala, ba chiar erau si concursuri cu premii pentru sah. Sunt de acord de ce nu ... Ce e asa rau in asta. Mai invata si copii ceva nou. Ar fi foarte bine daca s-ar mai baga si alte materii mult mai interesante."

Raspuns mamica: "Poate la voi... la noi optionalul se alege la clasa in functie de alegerile parintilor si a dirigintei. Anul asta am ales codul bunelor maniere... iar pe la anul istoria locala... si sahul e o activitate interesanta.... e sportul mintii... baiatul meu a luat locul 2 la un concurs unde au participat mai multe scoli."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.