Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce tratament naturist se poate folosi in gazul ovarelor polichistice?

Raspuns mamica: "Eu am auzit ca naprasnicul este recomandat pentru ovare polichistice si are efect progesteronic, deci creste si temperatura si o mentine constanta. Cam atata stiu despre aceasta problema, dar daca mai aflu ceva o sa mai postez, dar mai incearca sa mai cauti persoane care sufera de aceeasi problema."

Raspuns mamica: "Dupa cum am citit din mai multe surse, iti trebuie plante ce stimuleaza circulatia, deci cresc temperatura. Intr-adevar, napraznicul este indicat. Dar am mai citit si comentarii pozitive despre branca ursului. Nu ai nimic de pierdut daca incerci. Nici acupunctura, daca este facuta de cineva experimentat, nu poate decat sa te ajute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.