Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Vergeturile care apar dupa nastere, mai dispar vreodata ?

Raspuns mamica: "In mod normal vergeturile nu mai dispar, dar se pot diminua daca imediat dupa nastere iti dai cu crema antivergeturi, atunci exista sanse ca ele sa nu mai fie asa de vizibile. In rest nu ai cum sa le faci sa dispara ca nu stiu alte metode, asa ca da-ti mai repede cu creme anti-vergeturi."

Raspuns mamica: "Nu cred ca mai dispar, se subtiaza si se albesc liniile alea insa tot raman, indiferent de ce creme, uleiuri folosesti odata aparute nu mai scapi de ele, insa dupa nastere se diminueaza si daca folosesti creme cu timpul nu se mai observa. Cel mai bine este sa le previi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.