Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Mami, la cate luni dupa nastere ar trebui sa revina ciclul?

Raspuns mamica: "Mamico... nu este un anumit interval de timp dupa nastere cand iti revine menstruatia. Sunt acele 40 de zile cand ai acea scurgere... gen menstruatie. Dar menstruatia propiu zisa revine doar atunci cand incetezi sa alaptezi bebelusul. Deci depinde de tine cat vrei sa alaptezi."

Raspuns mamica: "Nu exista un anumit interval de timp sa-ti revina menstruatia. Daca ai nascut de curand... probabil alaptezi bebelusul iar acest lucru va face ca menstrutia sa intarzie. Dar este acea perioada de curatare... de dupa nastere. Daca nu alaptezi... e posibil sa revina mai devreme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.