Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

La 6 ani ati opta pentru clasa O sau clasa I? Eu chiar nu stiu ...

Raspuns mamica: "La 6 ani este foarte bine daca veti inscrie copilul in clasa pregatitoare. Este destul de important ca toti pasii dezvoltarii copilului dumneavoastra sa fie urmati. Odata ce a intrat la scoala, va trebui sa se acomodeze cu programul si cu colegii. Iar copiii ce urmeaza clasa pregatitoare sunt altfel pregatiti pentru clasa I."

Raspuns mamica: "Cred ca este normal ca un copil sa frecventeze clasa pregatitoare si apoi clasa I. Marea majoritate a copiilor o fac, de aceea va exista o neconcordanta intre comportamentul sau si cel al colegilor. Daca vei considera ca este destul de pregatit sa mearga direct in clasa I, nimeni nu te opreste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.