Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Fisticul este contraindicat in sarcina? Sunt in 8 luni si imi place :)

Raspuns mamica: "Poti manca linistita, nu are ce sa iti faca rau, insa sa nu exagerezi, stii ca orice este mult strica :), cate 30-50 gr de fistic pe zi eu zic ca poti consuma mai ales ca este o sursa de fier ceea ce tu ai nevoie la o sarcina asa avansata, dar intreaba si medicul."

Raspuns mamica: "Ca orice aliment din alimentatia unei viitoare mamici, nici fisticul nu trebuie consumat in cantitati mari. Asta nu inseamna ca trebuie sa-l elimini total din alimentatie. Probleme ar fi doar daca ti-a interzis medicul. Cred ca mai periculos ar fi daca ti-ar fi pofta si nu ai manca. Nu exagera si totul va fi bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.