Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce locuri frumoase as putea vizita vara asta in zona Moldovei?

Raspuns mamica: "Sunt o gramada de locuri, dar bani sa ai. Poti merge la Padurea Domneasca unde sunt zimbri, la manastirea Curchi, complexul Rudi - Arionesti, stanca Tiglau -Corjeuti, hanul lui Hanganul, Ungheni, lacurile Manta si Beleu din sudul Moldovei si multe altele."

Raspuns mamica: "In afara de manastirile de acolo care sunt superbe (Agapia, Voronet), noi am mai vizitat acum 4 ani cand am facut turul tarii, si casa lui Ion Creanga din Humulesti. Foarte multe paupusi pe acolo, fiecare reprezentand personaje din povestile scriitorului: de la cocosul care tine in gura o punguta cu 2 bani, pana la bojdeuca si Nica. Foarte frumos, sper ca nu au schimbat nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.