Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilului meu de 2 ani i-a aparut salazion la ochiul stang, ce trebuie sa fac ?

Raspuns mamica: "Pai, in primul rand copilul trebuie sa nu se frece la ochi, sa evite praful, sa nu folosesti decat prosopul lui si sapunul lui, sa il speli foarte des pe maini. Cel mai bine este sa ceri parerea unui oftalmolog, deoarece, la unii copii le-a trecut cu diferite unguente, altora nu, si s-au operat. SANATATE."

Raspuns mamica: "Trebuie sa mergi la medic. Pana ajungi, asigura-i o igiena stricta. Nu folosi sapun (pentru ca usuca pielea) sau ceai pentru a spala ochiul, doar apa curata. Nu sterge amandoi ochisorii cu acelasi prosop, pentru a nu se transfera de la un ochi la altul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.