Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Acasa sau la scoala, unde este mai bine? Copilasul meu se simte bine oriunde.

Raspuns mamica: "Unde este mai bine ce anume, sau pentru ce? Si copiilor mei le place la scoala, la gradinita, acolo au copii, prieteni, invata lucruri noi, socializeaza, acasa cand vin se joaca, se uita la desene, stau cu noi si ne jucam cu ei. Este normal sa mearga la scoala si sa stea si acasa, asa ca ..."

Raspuns mamica: "Bine ar fi sa fie bine oriunde , e mai grav daca "acasa" petru el nu e un loc in care sa se simta bine si sa prefere sa stea oriunde numai acasa nu. Si copiilor mei le place scoala /gradinita, dar doar sa stea o parte din zi acolo."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.