Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum si cand este normal sa vorbim cu copii nostri despre sex ?

Raspuns mamica: "Cred ca acum, si acum spun si fac referire in zilele noastre, ar trebui sa vorbim cu cei mici cat mai devreme. Si cred ca pe la 14 - 15 ani este destul de bine ca si varsta sa incepem sa le explicam ce anume trebuie sa evite si ce anume trebuie sa aibe grija atunci cand fac sex sa nu se expuna la riscul de a capata vreo boala cu transmitere sexuala."

Raspuns mamica: "Cat mai devreme pentru ca din pacate in ziua de azi copii pot cadea prada multor intamplari nefericite. Deja la televizior arata prea multe iar in scoli educatie sexula nu am intalnit. Pe la 13-14 ani la fetite si la baietei ceva mai devreme pe la 12-13 ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.