Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care sunt asa numitele "boli ale verii" si cum am putea sa le evitam?

Raspuns mamica: "Boli ale veri sunt: arsurile, insolatiile, varice, toxiinfectii alimentare, hemoroizi, transpiratie execsiva, palpitatii, acnee, hipertensiune, herpes, diaree, intepaturi de albina, viespi, capuse etc. Putem insa sa ne protejam de aceste mici necazuri ce apar in special vara vand este foarte cald: sa ne ferim sa iesim afara in timpul orelor foarte caldutoase, sa evitam parcutile cu multa verdeata, sa avem grija la prospetimea alimnetelor pe care le consumam, sa ne hidratam corespunzator."

Raspuns mamica: "Daca noua ne plac zilele insorite, ele sunt si pe placul, virusilor si bacteriilor iar daca avem si apa prin apropiere ne putem alege cu o boala grea. Trebuie sa avem grija la igiena pentru ca altfel ne putem trezi cu ciuperci nebataioase, virusuri, probleme digestive, boala mainilor murdare sau raceli periculoase. Toate acestea pot fi prevenite in primul rand printr-o igiena corespunzatoare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.