Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

De ce se razvratesc majoritatea adolescentilor ?

Raspuns mamica: "De ce? Din diverse motive. Adu-ti aminte de perioada adolescentei tale, cand erai rebela si toata lumea era a ta. Adolescenta este o perioada frumoasa, dar si dificila pentru noi, parintii. Arata-i copilului tau ca ai incredere in el si trateaza-l ca pe un om matur. Nu vei avea decat de castigat."

Raspuns mamica: "Da, si eu cred ca este fiecare adolescent are o perioada de aceasta cand se razvrateste, trebuie sa ii intelegem, sa comunicam cu ei, sa ii facem sa ne spuna ce probleme ai, cred ca in aceasta perioada cel mai bine ar fi sa fim prietenii lor si nu parintii lor, si sa nu-i tocam la cap ca s-ar putea sa-i indeparteze, supravegheati de la distanta daca se poate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.