Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Scutecele (gen Pampers) poate provoca disconfort bebelusului ?

Raspuns mamica: "In cazul meu, nu nu am intampinat probleme de disconfort de scutec, dar exista copii foarte sensibili care pot avea probleme cu aceste scutece indiferent ca sunt scumpe sau sunt mai ieftine. Daca observi ca scutecele pe care le folosesti ii provoaca alergie, bubite atunci intreaba la farmacii daca exista scutece speciale pentru copiii cu pielea mai sensibila."

Raspuns mamica: "Depinde la ce discomfort de referi, pot provoca iritatii care bineinteles ca da discomfort, sau sa nu se miste cum vor ei mai ales daca nu este pus corect sau este prea strans, daca este prea plin. In general nu au probleme cu scutecele atat timp cat sunt schimbati des."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.