Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul mic alaptat natural (la san), face scaune moi, dar nu diaree ?

Raspuns mamica: "Da, asa este normal sa faca copilul alaptat la san, si a mea facea la fel si des, dar nu au fost probleme, deoarece si eu m-am speriat si am fost la pediatru, dar el mi-a spus ca asa este normal sa nu imi fac probleme. Asa ca stai linistita si nu iti mai face probleme."

Raspuns mamica: "Daca este alaptat exclusiv la san este normal sa faca scaune moi avand in vedere ca mananca doar lapte, copilul poate face scaun dupa fiecare masa si nu se considera diaree, asta daca este mic, nou-nascut, de obicei la diaree au scaune apoase, intra in scutec sau cu spuma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.