Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am auzit ca bananele pot preveni depresia. Ce parere aveti?

Raspuns mamica: "Cu atat mai bine pentru ca bananele sunt la indemana oricui si cred ca sunt cele mai consumate fructe. S-au facut studii si se pare ca oamenii care au consumat banane s-au simtit mult mai bine deoarece aceste fructe contin trzpopham, un fel de ptoteina pe care corpul nostru o transforma in serotonina si aceasta te face sa te relaxezi, iti imbunatateste starea si te face mai fericit."

Raspuns mamica: "Sincer nu prea cred ! Daca ar fi asa simplu ar manca toata lumea banane si ar fi numai o fericire pe pamant ! Depresia din pacate e greu de tratat si de cele mai multe ori nici nu ne dam seama ca suferim de depresie ! Merita totusi incercat... vorba aia ... incercarea moarte nu are !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.