Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce sa urmaresc la achitionarea unui aspirator? Cel vechi ni s-a stricat. Locuiesc la bloc.

Raspuns mamica: "Puterea motorului mami trebuie sa o urmaresti si pretul ! Nu vei gasi un produs bun la 100 lei ! Puterea motorului incepe undeva de la 1200 w si poate avea cam pana la 2400 w! Cu cat e mai puternic cu atat trage mai bine! Iti recomand un aspirator fara sac."

Raspuns mamica: "Eu mi-am cumparat un bosh acum 2 ani si sunt foarte multumita. Iti recomand sa faci o investitie mai mare (intre 300-500 lei) si sa iti iei unul de calitate. Casi orientare, sa aiba filtru hepa, sa aiba saci de schimb (acestia se cumpara separat dar merita), si mai ales sa aiba putere mare (al meu are 2400 w)... din ce am inteles nu mai au voie sa mai aduca la vanzare aspiratoare peste 1800 w, dar poate mai gasesti. Am avut un samsung primit de la mamia, de 1600 w si abia tragea mizeria... trebuia sa dau de 2-3 ori in acelasi loc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.