Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

E bun laptele praf daca este folosit cu moderatie?

Raspuns mamica: "Daca nu ai lapte matern, laptele praf este cea mai indicata solutie. Eu mi-am alaptat copilul pana la 5 luni, apoi am folosit doar lapte praf pana la varsta de 2 ani. Trebuie insa sa gasesti marca de lapte praf pe care copilul tau o accepta cel mai bine si ia in greutate conform standardelor."

Raspuns mamica: "Laptele praf substituie laptele matern. Sigur ca este bun, este imbogatit cu minerale si vitamine ca sa inlocuiasca si sa fie cat mai aproape de laptele matern. Iar moderatie nu stiu la ce te referi ii dai sa manance la cerere sau de cate ori ti-a spus neonatologul, o data la trei ore sau la cerere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.