Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cand ati fost insarcinate ati citit povesti fetilor din burtica?

Raspuns mamica: "Da si inca multe. Cred ca am luat la rand fiecare raft al bibliotecii. Si acum citim impreuna, in special basmele. Ii plac printesele si balaurii. Mai nou invatam poezii de Eminescu si spre surprinderea mea,le invata usor si repede, iar de recitat ... o mananci."

Raspuns mamica: "Eu sincer nu am citit, dar acum parca imi pare rau. In schimb ii vorbeam in fiecare zi, cantam cantecele de leaga. Sfatul meu este sa ii citesti sau macar sa vorbesti cu copilasul din burtica pentru ca te simte si de la o anumita varsta poate sa te si auda."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.