Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Dupa ce am nascut, in afara de alocatie si indemnizatie, ar mai trebui sa primesc ceva

Raspuns mamica: "Mamico... dupa ce ai nascut primesti si premiile pentru nastere - ar fi cam doua premii - unul de la primarie care consta intr-o suma de bani pentru trusoul bebelulsului si un premiu pe care il ridici cu certificatul de nastere al copilului de la sediul de asistenta sociala."

Raspuns mamica: "Dupa ce am nascut am luat acele doua premii pentru bebe. Cum a spus si mamica de mai sus sunt doua premii - unul pentru bebe pentru un trusou si cel de la aistenta sociala. Dar poate acum se mai dau si altele, nu as sti ce sa-ti spun. .."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.