Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum se citeste testul de sarcina?

Raspuns mamica: "Pai, acum exista diferite teste de sarcina care se pot face in cam toate momentele zilei. In primul rand ar fi bine sa il faci dimineata cu prima urina. Sunt teste in care daca iti apare o liniuta atunci esti gravida, si altele cand iti apare o liniuta nu esti, ci doar daca iti apar 2 liniute."

Raspuns mamica: "Sa luam ca exemplu cel mai ieftin test, Barza, asta l-am folosit eu de 2 ori cu rezultate pozitive si o data cu rezultat negativ. Cel mai bine dimineata, prima urina o faci intr-un pahar de plastic de unica folosinta. Paharul trebuie sa fie curat si uscat. Introduci testul de sarcina in urina il scoti, il pui pe un plan orizontal si uscat cu fata in sus si astepti. Mie la ambele teste pozitive in maxim 10 secunde s-au facut cele 2 liniute, dar timpul de asteptare din ce imi amintesc e de cateva minute. Daca apare o singura liniuta roz inseamna ca nu esti gravida; daca apar doua liniute roz (chiar daca a doua liniuta este doar un roz mai deschis) atunci felicitari vei fi mamica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.