Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Stiti ceva despre bolile tiroidei la nou-nascuti?

Raspuns mamica: "In general bolile endocrine care debuteaza in primele zile la bebelus are legatura cu cele ale mamei. Insa in Romania cazurile de gusa endemica au scazut in mod semnificativ datorita administrarii de iod sub forma de sare iodata si pastile de iodura de potasiu."

Raspuns mamica: "Hipotiroidismul poate afecta si nou nascutii. Din fericire la nastere se fac teste pentru acest gen de problema, se numeste test de screening al hipotiroidismului neonatal. Hipotiroidismul poate fi provocat de proasta functionare a glandei tiroide."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.