Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati incercat sa faceti prajiturile macarons acasa? V-au reusit?

Raspuns mamica: "Macarons sunt niste prajituri frantuzesti care au fost aduse in Romania de brandul Madame Lucie. Sunt prajituri fursec de diferite culori si-mi plac la nebunie. Am gustat pentru prima data bineinteles la cofetarie si nu m-am lasat pana nu am incercat si eu acasa. Trebuie sa spun ca au un grad de dificultate ridicat si abea dupa ce am incercat de 3 ori pot sa spun si eu ca mi-au iesit. Trebuie sa le incercati...."

Raspuns mamica: "Am incercat de cateva ori... si nu mi-a iesit nici macar sa zici sa semene cu macarons. In zona la noi este o patiserie unde se prepara parajiturile macarons... si spre fericirea si norocul meu... o vecina lucreaza acolo... si am aflat cum se fac corect macarons."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.