Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand un copil creste impreuna cu un pui de animal, invata sa se respecte reciproc ?

Raspuns mamica: "De obicei, atunci cand ii cumparam unui copilun animal de companie, fie ca este mare sa mic, el trebuie sa inteleaga ca este o responsabilitate foarte mare. Da cred ca atunci se simte responsabil pentru animalut, si trebuie sa invete sa comunice cu el si sa ii inteleaga nevoile."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca invata sa se respecte reciproc, putem vorbi de oameni ca invata sa se respecte reciproc, un animal sa nu uitam ca este un animal indiferent cat de bine se intelege copilul cu el, sunt imprevizibile ca si copiii de altfel, as putea spune ca se obisnuieste daca cresc impreuna unul cu altul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.