Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Intarcare la 6 luni, va rog dati-mi un sfat! Nu stiu de unde sa incep :(

Raspuns mamica: "Poti sa incepi cu suculet de morcov si mar si cu supa de legume facuta doar din morcov si albituri, fara ceapa, dai astea cateva zile, daca refuza inseamna ca nu este pregatit copilul si trebuie sa mai amani, incearca peste cateva zile, o saptamna, cand va fi pregatit va primi, cu cat este mai mare copilul cu atat poti trece peste supa, suc etc si poti sa ii dai direct supica pasta cu tot cu legume."

Raspuns mamica: "Eu am inceput cu suculete de mar, cateva linguri maxim 10 si asteptam sa vad cum se comporta, ziua urmatoare ii dadeam mar cu morcov tot vre-o 10 lingurite sa vad daca nu face ceva alergie de la morcov chit ca sunt slabe sanse.... apoi am trecut la pasul 3, fierbeam un morcov, 1 cartof si un pastarnac si i-am dat supita de pe ele .... daca nu pateste nimic de la supa sigur nu pateste nimic nici de la legume... Sunt acceptate in prima faza morcovi, merele, pastarnacul, caroful si dovlaceii. Si faci diferite combinatii intre ele... ca sa manace legumele in prima perioada bagam si un mar fiert ca sa fie putin mai dulce. Poti sa ii dai mar cu biscuite dar nu fa gresala pe care am facut-o eu, nu ii da inainte de legume pt ca se obisnuieste cu gustul dulce si nu mai manca legumele. Bafta"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.