Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mi-e frica de o alta nastere prematura. Ce pot sa fac?

Raspuns mamica: "Ce puteti face decat sa incercat pe cat posibil sa ascultati sfatul medicului dumneavoastra si sa evitati sa faceti efort atat fizic cat si psihic. Aveti grija ce mancati - evitati prajelile, branzica moale, bauturile carbogazoase, cafeaua si alcoolul si stati cat mai mult in stare de repaos."

Raspuns mamica: "Nu ai ce face trebuie sa stai cat mai mult la pat sa nu depui efort sa nu te obosesti, sa dormi suficient sa iei multivitamine si minerale Centrumaterna este foarte bun si sa asculti indicatiile medicului tau ginecolog care iti monitorizeaza sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.