Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Termometrul cu infrarosu este de incredere? Masoara corect temperatura ?

Raspuns mamica: "Masoara corect temperatura dar trebuie sa fie de caliate, marca ce este pe piata de mult timp in restul eu nu a incredere. Sunt anumite firme care le fabrica de multi ani si daca nu ar fi indicat corect temperatura nu ar fi rezistat pe piata atatia ani."

Raspuns mamica: "Da, sunt ok, dar au am unulș dar deja la temperatura mare o arata si peste 42ș noi l-am studiat si are ca 1 grad, 1 grad si jumatate mai mult decat ar fi normal. Cele mai bune dupa parerea mea sunt tot cele cu mercur, dar din pacate nu se mai fabrica la noi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.