Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati mers vreodata la psiholog sau va este jena :)

Raspuns mamica: "De ce sa fie jena sa mergi la psiholog? Este o persoana care intr-adevar te poate ajuta cand nu ai curaj sa vorbesti cu familia sau prietenii. Am mers la psiholog si nu mi-e jena sa spun. Chiar ma ajutat si mi-a redat increderea in mine."

Raspuns mamica: "Nu am mers... deocamdata nu am avut nevoi, dar daca ar fi cazul as merge... de ce nu? Daca mergi la psiholog nu inseamna ca esti nebun... mergi sa te descarci de o groaza de probleme, temeri, emotii etc! Sper totusi sa nu fie cazul vreodata in viata mea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.