Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, cum te descurci financiar? Am citit in aceste zile ca sotul Oanei Roman, Marius Elisei, a plecat in strainatate ca sa castige un ban sa-si intretina familia ! Sotul meu vrea sa-i urmeze exemplul. Nu gaseste nimic decent de munca in zona noastra (Botosani) si avem 2 copilasi.

Raspuns mamica: "Multumim lui Dumnezeu ne descurcam bine! Cu indemnizatia si salariul sotului acoperim cheltuielile, luam mancare, haine si lapte pt fetita! Adevarul e ca imi trimite multe haine mama mea care e la munca in Italia (pentru fetita)! Reusim sa ne mai luam si noi cate ceva."

Raspuns mamica: "Draga mea, tot mai mult parinti sunt in aceasta situatie. La noi in familie, lucrez atat eu cat si sotul meu, avem bani pentru un trai decent si cam atat. Nu ne permitem un concediu ... pur si simplu avem bani pentru mancare si cheltuieli. Ar fi o solutie sa mearga sotul in strainatate, dar departarea de familie nu face bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.