Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce metode trebuie sa aplic unor elevi de 12 - 13 ani sa invete de buna voie?

Raspuns mamica: "Nu stiu ce sa te sfatuiesc, incearca sa ii stimulezi prin jocuri ca sa invete si sa se descurce. Trebuie sa ai rabdare ca fara ea nu reusesti sa faci mare lucru, mai rau daca esti severa risti sa nu te mai asculte deloc. Dar daca nu reusesti si tot nu vor asta este, note mici."

Raspuns mamica: "Cred ca parintii ar trebui sa se ocupe nu numai profesorii, poti incerca sa vorbesti cu ei, sa ii ameninti daca altfel nu merge, ca nu vor trece, poate ar trebui sa discuti si cu parintii daca nu asculta, pana la urma profesorul nu poate sa oblige pe nimeni sa invete."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.