Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Merita sa-mi cumpar un sistem de calatorie?

Raspuns mamica: "Categoric ca merita sa iti cumperi un sistem de calatorie, mai ales pentru copil. Acum nu stiu cat are copilul dumneavoastra dar daca aveti mai ales copil mic este necesar pentru siguranta lui si mai ales sa nu primiti dumneavoastra o amenda usturatoare."

Raspuns mamica: "Daca vrei sa calatoresti, mi se pare normal sa asiguri micutului minimul de comfort. De asemenea, este necesar si din punct de vedere legal. Eu cred ca este o solutie buna , ce iti permite sa asiguri siguranta copilului. Daca vei face putine calatorii, poti sa imprumuti de la o prietena."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.