Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Foloseste cineva monitorul pentru bebelusi Angelcare?

Raspuns mamica: "Nu am folosit un asemenea sistem dar mamicile care au avut au considerat ca este inutil in apartamentele noastre. Pentru cine are casa cu multe camere cu siguranta este util desi ma indoiesc ca incepi sa bantui prin casa cand ai un bebe mic in camera."

Raspuns mamica: "Noi am folosit. Dar doar pentru ca are o raza de actiune de peste 50 de metri. Asa puteam sa merg in gradina sau in livada, si imediat aflam daca bebe se foieste sau incepe a plange. Pentru apartament nu-i vad utilitatea. Totusi, daca vreti sa mergeti la vecina la o cafea, cred ca este indicat sa-l aveti la indemana."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.