Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Suptul din timpul noptii stimuleaza mai bine secretia de lapte ?

Raspuns mamica: "In mod normal noaptea, copilul ar trebui sa nu mai suga cam deloc sau macar o data, pentru ca noaptea se face digestia. Dar sa stii, cu cat copilul suge mai mult cu atat ai lapte mai mult. Suptul ajuta la producerea, cresterea secretiei de lapte la mama."

Raspuns mamica: "Cred ca am citit ceva despre asta, pare-mi-se ca noaptea organismul este mai linistit si poate sa secrete mai mult, in ce masura este asa nu stiu, eu am alaptat si pe timpul noptii si ziua si a fost foarte bine, asta este cel mai important, sa alaptezi des caci laptele vine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.