Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Astept nasterea unor gemeni si as vrea sa-i alaptez. Poate sa-mi impartaseasca cineva experienta de alaptare a unor gemeni?

Raspuns mamica: "Cam greu, dintre toate prietenele mele care au nascut gemeni nici una nu a alaptat. Dar daca vrei incearca unuia sa ii dai san si la celelat sa te mulgi si sa ii dai biberonul, sau sa le faci un program de mancat unuia mai devreme si celuilalt mai tarziu un pic."

Raspuns mamica: "Cumnata mea anascut 2 fetite gemene si a alaptat foarte putin, 2 luni parca pe motivul ca nu are lapte, totusi daca insista putea sa le dea cate putin si apoi completare insa a renuntat si pentru ca ii era dificil sa le alapteze pe amandoua si a apelat la laptele praf."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.