Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Carnea de porc la ce varsta trebiue adaugata la meniul copiilor ?

Raspuns mamica: "Carnea de porc slaba se poate adauga in meniu dupa un an jumatate - doi ani; carnea de porc slaba este uneori mai buna decat un pui ingrasat artificial; sunt multe mancaruri gustoase si sanatoase ce se pot face din carne de porc slaba sau degresata foarte bine."

Raspuns mamica: "Carnea de porc dupa cum spun specialistii, ar trebui introdusa in meniul copiilor numai dupa varsta de doi ani si jumatate. Este bine si mai tarziu, iar carnea de vanat ar trebui sa nu fie introdusa deloc in alimentatia copilului mic, chiar daca este saraca in grasime si bogata in proteine, este foarte greu de digerat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.