Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care dintre voi locuieste la tara ? V-ar placea la oras ?

Raspuns mamica: "Din fericire... nu locium la tara... dar unele rude locuiesc... socrii locuiesc la tara... nu spunem ca ne place ... dar nici nu ne vedem locuind la tara! Copii sunt obisnuiti cu alte conditii... pe care la tara nu le ai... dar vara mergem in vacanta."

Raspuns mamica: "Da. Pot spune ca locuiesc la tara desi localitatea in care stau tine de un oras (care nu e chiar oras in adevratul sens al cuvantului). Am stat si in Craiova o perioada insa pentru copii, mai ales cand sunt mici, este ideal sa locuiesti la tara. In momentul de fata nu cred ca as mai putea sa locuiesc intr-un oras mare. Imi prieste aerul de tara, mai curat, mai multa verdeata si spatiul de care dispun stand la casa si avand si o gradina foarte mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.