Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce nu poate baiatul meu sa doarma mai mult de 30 de minute deodata?

Raspuns mamica: "Poate ca este prea obosit si de aceea are somnul asa agitat. Incearca un pic sa ii schimbi programul, inainte de somn sa ii citesti o poveste sa se linisteasca, sa ii canti un cantecel. Incearca poate reuseste sa doarma mai mult. Daca nimic nu are efect poate acesta este ritmul lui propriu."

Raspuns mamica: "Trebuie sa vezi ce il deranjeaza sau il trezeste. In general copii pana pe la 1 an si 8 luni vor sa fie in permanenta cineva in preajma lor. Cel putin eu asa am patit. Cat timp stateam in pat dormea cum ma ridicam in maxim 5 minute se trezea si daca ma bagam la loc isi continua somnul ca si cum nici nu s-ar fi trezit Daca nu ma bagam la loc plangea pana ma duceam iarasi in pat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.