Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

A cumparat vreo mamica scutecele marca Carrefour? Am vazut ca au un pret foarte bun.

Raspuns mamica: "Noi am incercat o serie de game de scutece, inclusiv cele de la Carrefour ... intradevar sunt mai ieftine, dar nu se prind bine .. fetita mea s-a iritat urat de la scutecele de la Carrefour ... intradevar este o fire mai sensibila, dar eu nu am fost deloc multumita de ele."

Raspuns mamica: "Da! Noi din acela folosim si sunt bune! Le folosim din jurul varstei de 1 an si 3-4 luni. Pretul mi se pare foarte bun. Cutia cu 100 de bucati costa 70 de lei si noua ne ajung o luna de zile fara probleme. Mie mi se pare ca absorb bine, se prind bine cu banda aceea adeziva. Per total sunt foarte multumita. De asemenea folosim si servetele umede marca Carrefour. Sunt umede, curata bine si pretul de sub 3 lei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.