Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce este mai dificil pentru el sa faca la olita? Prefera Pampersul.

Raspuns mamica: "Toti copiii prefera pampersul, pentru ca asa este mai comod si e normal sa prefere scutecul in locul olitei, sunt obisnuiti cu scutecul, plus ca la inceput au si o oarecare retinere, poate fi din cauza ca le este frica sau ca este ceva nou pentru ei; incet, incet se vor obisnui."

Raspuns mamica: "Pentru ca ii este mai comod sa fac in pampers si sa nu trebuiasca sa ceara la olita sau sa mearga el atunci cand are nevoie si sa-si intrerupa activitatea doar din acest motiv. Tuturor copiilor cred ca le este mai comod asa. Sa nu mai zic de teama ce o au de nou - de olita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.