Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum ar trebui sa ma simt la 34 de saptamani de sarcina?

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca sarcina a trecut de primele trimestre si nu mai e mult pana la nastere, probabil ar trebui sa te simti un pic mai grea si mult mai nerabdatoare de a-ti tine bebelusul la piept. Eu m-am simtit bine pe toata perioada sarcinii pana in ziua in care am nascut."

Raspuns mamica: "Pai tu cum te simti? In afara de faptul ca ai o burta mare si acest lucru este cam incomod avand in vedere cum te misti in rest ca o femeie normala, cu emotii ca se apropie momentul nasterii si emotia ca iti vei cunoaste copilul in sfarsit, pregatind lucrusoare si camera copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.