Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 3 luni si vreau sa imi schimb culoarea parului. Imi poate afecta sanatatea?

Raspuns mamica: "Sincer, nu am auzit de asa ceva dar cel mai bine este sa intrebi un medic specialist care sa te indrume si sa-ti spuna exact daca ai voie sau nu. Vopseaua ce-i drept contine foarte multe substante nocive, dar nu stiu in ce maniera afecteaza sarcina. Mai bine totusi nu te juca."

Raspuns mamica: "Tie nu cred ca iti afecteaza sanatatea, dar pe cea a bebelui s-ar putea s-o afecteze. Vopseaua de par contine multe ingrediente toxice care aplicate pe scalp intra prin pile, ajung in sange si asa in circulatia bebelui. Daca vrei sa te vopsesti neaparat alege o vopseea naturala: henna. Se gaseste la magazinele naturiste sau suvite facute cu ajutorul castii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.