Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Care este sansa de reusita a fertilizarii in vitro ?

Raspuns mamica: "Reusita unei fertilizari in vitro consta mai intai in urmarea unui tratament recomandat de un medic de specialitate, iar apoi sa incepi la propriu fertilizarea in vitro. Dar sa stii ca exista riscul sa nu iti reuseasca din prima sau a doua incercare asa ca trebuie sa nu te dai batuta daca se intampla asa. Dar exista si sansa sa iti reuseasca de la prima inseminare."

Raspuns mamica: "Sansa de reusita a fertilizarii in vitro depinde foarte mult de noi si de regimul nostru alimentar ... Daca folositi avocado si ulei de masline aveti sanse de reusita de 3 ori mai mari. Cele mai mici sanse de a fi mamici folosind fertilizarea in vitro le au mamicile care consuma unt si carne rosie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.