Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce este aceasta zona intarita si dureroasa de pe sanul meu? Inca alaptez.

Raspuns mamica: "Poate fi un canal infundat care s-a inflamat, neavand unde sa se mai duca laptele. Incearca sa te mulgi cu o pompa. Daca nu dispare durerea cred ca ar trebui sa mergi la medic. El sigur va sti de la ce provine durerea si ce tratament ar trebui sa urmezi."

Raspuns mamica: "Daca dupa cum spui tu inca alaptezi este clar faptul ca ai facut furia laptelui si acum acea zona intarita si duretoasa se numeste Mastita.Trebuie mers imediat la medic ca nu mai poti sa faci inflamatia sa dea inapoi doar cu mulsul, si apoi sa nu fie prea tarziu si sa ajungi la operatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.