Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Stresul duce la intarzierea ciclului menstrual ?

Raspuns mamica: "Da, stresul este un factor care duce la intarzierea ciclului menstrual. Asadar, daca v-a intarziat menstruatia, nu trebuie sa va faceti probleme, in special daca viata dumneavoastra este nelipsita de stres. Stresul cauzeaza multe probleme de sanatate, probleme care noua ni se par infirme."

Raspuns mamica: "Intradevar stresul face rau organismului, duce la unele persoane la intarzierea ciclului menstrual, alteori ciclul intarzie din cauza racelii, uneori poate fi vorba de o sarcina. In prima faza ar trebui sa incerci un test de sarcina sa fii sigura!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.