Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Poate cineva sa imi explice cum functioneaza un test de sarcina ?

Raspuns mamica: "Depinde de test, este care poti face in orice moment al zilei si parca care trebuie facut dimineata cu prima urina, eu am facut tot timpul sure check si pot spune ca ma declar multumita; si il poti face in orice moment al zilei, urinezi in ceva si cu o pipeta, care se afla in cutia de la test, iei putina urina si pui in locul care iti arata pe cutie/test, astepti cateva minute, si daca sunt 2 liniute rosii e bb, citeste instructiunile."

Raspuns mamica: "Si eu tot sure check si a fost ok si destul de rapid. Cred ca e cel mai bun. Pui putina urina pe el cu o pipeta ceva si il lasi parca 10 minute, daca apar 2 liniute e clar acolo e un bebe mic si dragut. Cel mai bine iti arata prospectul si e chiar usor. SUCCES."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.