Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Este cocheta si se uita mereu in oglinda. Este prea devreme?

Raspuns mamica: "Cum sa fie prea devreme? Fetitele se nasc cu instinct pentru frumos pe care mama il va dezvolta prin hainute si accesorii. Incercati sa va aduceti aminte cum procedati la varsta ei - veti vedea ca nu e mare diferenta - dulapul mamei era rascolit, pantofii cu tocurile rupte, iar cand prindeam trusa cu farduri... ooo era sarbatoare."

Raspuns mamica: "Nu, nu este prea devreme, fetita mea are aproape patru ani si de acum imi ia bijuteriile, macheajele, pantofii cu toc si mai toata incaltamintea mea, pana si rochiile le imbraca si imi spune sa i le pastrez pentru cand se va face mare. Cred ca pe toate fetitele le fascineaza tot ce tine de frumos ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.