Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu de 12 luni inca nu vorbeste. Cum pot sa-l ajut sa inceapa sa vorbeasca?

Raspuns mamica: "Daca la varsta de 12 luni nu vorbeste deloc, nu gangura nimic, nu zice nici un cuvant nici macar cuvinte scurte, mama sau papa, atunci ar fi bine sa mergi la un logopoed sa vada daca sunt probleme de vorbire sau pur si simplu vorbeste el mult mai greu."

Raspuns mamica: "La 12 luni ar trebui sa silabiseasca si sa spuna mama / tata, doar daca nu spune nimic, niciun cuvant ai putea consulta un specialist, logopedul, caci pana la 3 ani are timp sa imceapa sa vorbeasca, abia dupa 3 ani logopedul incepe sa faca sedinte daca nu vorbeste copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.