Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum dezvat un copil de aproape 3 ani sa nu mai faca caca in pampers?

Raspuns mamica: "Il pui la oala, daca face pipi la oala il inveti mai uosr, de regula copilul daca are o rutina de masa etc. ar trebui sa stii can face caca, il pui sa faca cam cand crezi tu ca trebuie, sau il poti pune mai des sa stea cate 5, 10 minute pe olita sau cand vezi ca se screme il pui repede chiar daca se scapa macar asa se invata."

Raspuns mamica: "Trebuie sa il pui zilnic pe olita, chiar si imbracat sa se obisnuiasca, apo il dezbraci si il pui pana face. La inceput nu iti va face dar trebuie sa incerci in fiecare zi pana cand reusesti. La inceput va fi mai greu dar apoi o sa se obisnuiasca. Eu asa am facut cu fetita mea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.