Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

De ce nu ma asculta. E doar din cauza varstei?

Raspuns mamica: "Eh, adolescenta asta e cu nabadai, iar tanarul nu asculta de parinti pentru ca deja se crede mult prea mare si atotstiutor. Poate considera ca ideile tale sunt invechite (desi poate ca nu sunt), el are alte viziuni despre anumite lucruri, despre viata, mai are si prieteni in "gasca" cu aceleasi reactii. Nu ai ce face decat sa incerci sa ti-l apropii."

Raspuns mamica: "Nu din cauza varstei ca daca este asa si noi care avem copii mici ne plangem uneori de acceasi chestie. Nu te asculta pentru ca undeva s-a produs o ruptura in relatia voastra. Trebuie sa incerci sa faci ceva ca relatia sa se imbunatateasca si singura solutie este comunicarea. Incepe sa comunicati lucruri marunte si apoi veti ajunge sa va spuneti si lucruri mai mari. Ca sa reiei legatura incepe sa ii ceri parerea in chestii minore, cerei sa te ajute sa cumparati ceva, sa pregatesti masa,o prajitura cauta ajutorul si treptat il vei primi, nu te astepta din prima sa sara sa-te ajute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.