Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Voi naste tripleti, deci stiu ca voi naste mai devreme. Ce hainute trebuie sa iau pentru ei?

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca au crescut toti trei in aceeasi burtica in care ar fi incaput unul singur si ca se vor naste mai devreme, vor fi un pic mai mici decat un copil nascut la termen. Veti avea nevoie de hainute de la raionul pentru copiii nascuti prematur - mai mici si toate inmultite cu 3. Nastere usoara va doresc!"

Raspuns mamica: "OO, felicitari, cred ca este foarte greu dar si foarte frumos in acelasi timp eu daca as avea tripleti as cumpara hainute la fel macar cand sunt mici, daca stii ce vei avea ar trebui sa te pregatesti sa le cumperi, daca ai de sex diferit cupara de culare diferita dar acelasi model."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.