Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce sfaturi imi dati d-voastra daca am ovare polichistice?

Raspuns mamica: "Trebuie sa mergi la medic sa faci tratamentele care ti le recomanda. Medicina a evoluat foarte mult si te poate ajuta. Apoi trebuie sa faci rugaciune, sunt multe femei la care medicii nu le-au dat sanse si in urma rugaciunii au avut copii. Sunt multe acatiste care te pot ajuta. Acatistul Sf Stelian, Acatistul Sf Nectarie, Acatistul Sf Ioachim si Ana Totul este sa crezi ca vei deveni mamica, minuni exista. 20 minute iti ia sa citesti un acatist, cred ca merita sa il faci in fiecare zi iar apoi sa tii in brate minunea de bebe."

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa mergi la un medic sa iti faca investigatii si sa iti dea un tratament. Este foarte important sa stii ca din cauza ovarelor polichistice pot aparea si alte complicatii nu numai absenta menstruatiei; as mentiona hipertensiune arteriala, colesterol crescut, glicemie crescuta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.